REGULAMENT ARBITRAJ DOCUMENTAR.

Information Technology (IT). (RADIT)


Un litigiu legat de sau conex tehnologiei informatiei (Information Technology IT), inclusiv drepturile de autor, poate fi solutionat de noi exclusiv în format electronic, fara a fi necesara depunerea fizica de documente sau prezenta vreunei persoane in fata arbitrului. Nu este importanta nici cetatenia sau nationalitatea partilor. Hotararea are aceeasi valoare ca si o hotararea judecatoreasca pronuntata de serviciul public de justitie.


Intreaga procedura de judecata este gratuita, pentru partea care castiga procesul, dureaza in principiu 24 de ore de la administrarea tuturor probelor si este confidentiala !


REGULAMENT ARBITRAJ (RADIT).


Pentru aceasta procedura nu avem formulare speciale.


Pentru comunicarea prin intermediul postei electronice (E-mail), consultati si urmatorul regulament:

COMUNICAREA PRIN EMAIL termeni și conditii


© Materialul prezentat in acest site constituie obiect al dreptului de autor, conform LEGII nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile sale, iar autorul are dreptul de a decide daca, in ce mod si cand va fi adus textul la cunostinta publica, dreptul de a pretinde respectarea integritatii textului si de a se opune oricarei modificari, precum si oricarei atingeri aduse acestuia, solicitand despagubind, daca este cazul.